طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه …
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا https://head-line.ir/2021/توصيههاي-غذايي-در-ماه-رمضان-و-در-شراي/ سرخط نيوز Thu, 22 Apr 2021 00:00:30 0000 اجتماعي https://head-line.ir/2021/توصيههاي-غذايي-در-ماه-رمضان-و-در-شراي/
طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه …
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا

طبق معمول در ماه مبارك رمضان يك رژيم غذايي متنوع و مغذي را دنبال كنيد. يعني توصيه مي شود كه آنها مقدار كافي مواد مغذي و مغذي مورد نياز براي حفظ سلامتي را در اختيار يكديگر قرار دهند و با محدود كردن غذاهاي سرشار از چربي ، كلسترول ، نمك زياد و مكمل ها ميانه روي خود را حفظ كنند.
به گزارش سرخط نيوز. غذاها براساس محتواي پروتئين ، ويتامين و مواد معدني به 6 گروه غذايي اصلي تقسيم مي شوند. انتخاب مواد غذايي از گروه هاي مختلف به شرح زير است: در هر گروه غذايي سه غذا انتخاب كنيد تا در سه وعده غذايي نياز روزه دار روزه دار شامل آب ، مواد معدني ، ويتامين ها ، مواد معدني ، پروتئين و انرژي را تأمين كند. غذا براي صبحانه ، افطار و شام ضروري است.
شش گروه اصلي غذايي و گزينه هاي آنها:
نان و غلات: نان ها شامل ساندويچ ، زرشك ، نان جو ، لواش ، زعفران و ساير نان هاي محلي ، برنج ، ماكاروني ، رشته فرنگي ، غلات صبحانه ، بلغور گندم ، بلغور جو هستند. توصيه مي شود حداقل نيمي از نان و غلات روزانه غلات كامل باشد.
سبزيجات: كاهو ، اسفناج ، حبوبات ، سبزيجات و ساير سبزيجات برگ دار ، كلم ، هويج ، بادمجان ، نخود سبز ، لوبياي سبز ، كدو تنبل ، فلفل ، قارچ ، كدو تنبل ، گوجه فرنگي ، پياز و …
– گروه ميوه: شامل انواع ميوه هاي فصلي مانند پرتقال ، نارنگي ، ليمو ترش ، ليمو شيرين ، انگور ، سيب ، كيوي و … و انواع آب ميوه هاي غير طبيعي است. يا بدون افزودن قند و ميوه هاي خشك شده.
لازم به ذكر است كه يك رژيم غذايي متعادل از ويتامين ها و مواد معدني ، به ويژه ويتامين C و ويتامين A ، مي تواند به تقويت سيستم ايمني بدن كمك كند.
– گروه شير و لبنيات: شامل شير ، ماست ، پنير ، ماست و كره. اين گروه علاوه بر تأمين كلسيم و فسفر و پروتئين هاي خاص ، ويتامين هاي B2 و B12 را فراهم مي كند كه به تقويت سيستم ايمني بدن كمك مي كند. توصيه مي شود از لبنيات كم چرب (كمتر از 2.5٪ چربي) استفاده كنيد.
– گروه گوشت و تخم مرغ: اين گروه يك منبع پروتئين حيواني با كيفيت بالا است كه شامل گوشت قرمز ، مرغ ، ماهي ، ميگو ، بلدرچين ، غازها ، اردك ، تخم مرغ و تخم مرغ هاي ديگر است.
– غلات و مغزها: غلات شامل نخود ، لوبيا ، عدس ، لوبيا ، نخود ، موز و … و مغزها ، مغزها ، فندق ، پسته ، بادام زميني ، اسفناج و … است.
دفتر تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت ، منابع كافي از منابع پروتئين حيواني و گياهي براي عملكرد طبيعي سيستم ايمني بدن در طي روزه داري امسال ضروري است. غلات منبع خوبي از پروتئين هستند و مي توانند به عنوان جايگزين گوشت ، مرغ و ماهي استفاده شوند.
انتهاي پيام
منبع: سرخط نيوز
توصيههاي غذايي در ماه رمضان و در شرايط پاندمي كرونا
موسيقي، پاسخي براي درمان آلزايمر
دانلود آهنگ باران ببار از محمدرضا آذري
دانلود آهنگ زخم زبون از ياسر هاشم پور
دانلود آهنگ پرواز از بهمن قزواني
دانلود آهنگ مثلا (ريميكس) از زانكو